Linda in Nieuw-Zeeland en Australië

Nog 3 weken...

Nog drie weken en dan is het zover. Het vliegtuig naar Hong Kong en Auckland lonkt al.

De koffer staat al klaar om te worden gepakt, het visum voor Australië is ingevoerd en goedgekeurd door de autoriteiten en het benodigde internationale rijbewijs is ook al binnen.

Nog 3 weken bikkelen op het werk om op vrijdagmiddag 5 februari voor 8 weken de vaak haperende deuren even achter mij te laten voor wat ze zijn.

De bedoeling is om 6 februari om 13.15 uur naar Hong Kong te vliegen en vandaaruit na een overstap in Hong Kong door te reizen naar Auckland. Ik blijf na aankomst 2 nachtjes in Auckland om om woensdag met een campertje over het Noordereiland naar het Zuidereiland te reizenen de camper ca 3 weken later in Christchurch weer in te leveren. Ik vlieg dan1 maart naar Sydney, blijf er 2 nachten om daarna met weer een campertje over land te reizen. We gaan naar Canberra, naar Melbourne, Adelaide, Broken Hill, Ayers Rock en Alice Springs. Na 4 weken lever ik in Alice Springs de camper weer in vlieg ik voor de laatste 4 nachten naar Cairns. Op zaterdagochtend 3 april kom ik weer aan op Schiphol.

Sonia

Heel veel plezier & test de rust!

Marije

Hoi Lin, zoals ik al sms-te vanmorgen wens ik je heel veel plezier en vele mooie avonturen toe. Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat meemaken. En natuurlijk ook naar de foto's die je gaat maken. Groetjes, Marije