Dag 29 Batemans Bay - Eden
Na een middag en avond met veel regen werd ik vanmorgen met de zon wakker en dacht dat dit wel een mooie dag kon worden. Helaas, tegen 10 uur begon het al weer te regenen om na 10 minuten weer op te houden voor de rest van de dag. Het werd dus een fantastisch mooie dag met veel zon en ruim boven de 25 graden.
Ik reed de tourist drive nr 7 verder waar ik gebleven was. Bij Malua Beach maakte ik al de eerste fotostop omdat dat wel een mooie baai was. Even verder bij Moruya reed ik de Princess Highway weer op tot en met Narooma. Een highway is hier niets dan een soort van provinciale weg, echte snelwegen zoals wij die kennen, zijn hier bijna niet te vinden. In Narooma liep ik de plaatselijke vvv binnen voor wat informatie over leuke koffietenten en de Glasshouse Rocks. Met een prima kaartje en dito uitleg in de hand reed ik eerst naar Forsters Bay voor de koffie. Dat was leuk, een soort van haven met strandtenten. Daarna reed ik naar een ander strand waar de Glasshouse Rocks waren te zien. Die waren absoluut de moeite waard. Net voor het vloed werd kon ik nog over wat rotsen heen klauteren om nog meer te zien van de rotsen in zee.
Via Merimbula ben ik in Eden op een heel leuke camping terecht gekomen, waar ik al vroeg in de middag aankwam. Tijd genoeg nog voor een wandeling door het dorp en het vervolg van een heel goed boek van Tess Gerritsen. Bij de vvv hier had ik nog een leuk gesprek met een heer en dame en heb wat tips gekregen voor mijn verdere reis.