Linda in Nieuw-Zeeland en Australië

Dag 32 Bright - Toora

Elk nadeel heb zijn voordeel. Het nadeel is dat als je hier afslaat de bergen in, je dezelfde weg terug moet. Het voordeel is dat je de mooie route van gisteren nogmaals kunt bewonderen maar dan vanaf de andere kant. Het nadeel is dat de mist soms erg dicht kan zijn in de bergen. Het voordeel is dat de andere kant van de berg de zonnige kant is en die zien ik graag...

Vandaag was een reisdag. Ik reed terug over de Great Alpine Road naar Omeo voor weer een tussenstop. Onderweg was ik al wel gestopt voor het maken van wat foto's. (Moet ik jullie tegoed houden....) Vervolgens door naar Bairnsdale voor een lunchstop. De vvv hier had ook een internetpc, ik kon wel m'n verhaaltje van gisteren schrijven, maar verder liep dat ding steeds vast.

Het laatste stuk van de route van vandaag was stormachtig. Met twee handen heel stevig aan het stuur bereikte ik Toora. Hier is een prima camping, een enkele straat met enkele winkels, enkele pub en een postkantoor. Voldoende voor het aanvullen van mijn broodvoorraad.

Peter & Tilly

Wat jammer van het weer, elke keer weer regen en zon. De foto`s zijn wel weer heel mooi en zo lijkt het net of je alleen maar zon hebt.

Ronald

En jawel, nu het jaaropgavenfeest vrijwel afgerond is kan ik ook weer wat van mij laten horen. Moet de reisverhalen nog lezen en de foto's nog bekijken, maar volgens mij gaat het goed met je. Ga alles eens op mijn gemak bekijken, reacties volgen vanzelf!