Dag 43 Renmark - Broken Hill
Vandaag weer een heel warme dag met de rit verder de outback in naar Broken Hill.
Ik nam de Sturt Highway naar Wentworth, 130 kilometer verderop. Daar hield ik een prima koffiepauze. Vervolgens door over de Silver City Highway naar Broken Hill. Onderweg was letterlijk niets te beleven. Aan het begin van de middag reed ik Broken Hill dan ook al binnen, een vrij grote stad met veel industrie. Allereerst ben ik gaan lunchen, daarna reed ik naar de Flying Doctors. Ik was precies op tijd om met de rondleiding van twee uur mee te kunnen. Je zag de centrale en de hangar met de vliegtuigen die gebruikt worden. Tenslotte werd er nog een film vertoond en kon je door het kleine museum heen lopen. Erg leuk om dit in het echt te zien.
De rest van de middag heb ik nog een beetje gewinkeld in het winkelcentrum en een paar foto's gemaakt van het op zaterdagmiddag uitgestorven centrum. Aan het einde van de middag was ik op de camping en daar heb ik lekker van de zon (en helaas ook van de vliegen) genoten.